Ludara Forum
Dobrodosao/la uloguj se Wink

♥ Dobrodoshli na Best forum!♥


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

SEKS NA BRZINU

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 SEKS NA BRZINU taj Uto Dec 07, 2010 3:32 am

Ukoliko spadate u temperamentne osobe čijim venama tutnji strast i vrela krv, verovatno ste bar jednom bili u iskušenju da istog trenutka vodite ljubav. Čak i ako niste imali iskustvo sa seksom na eks, sigurno ste nekad poželeli da to uradite. Kanadski stručnjaci tvrde da je i muškarcima i ženama potrebno 11 minuta da dostignu vrhunac uzbuđenja. Dovoljno za partiju divljeg seksa na brzaka. Ako i vaša druga polovina uživa u egzibicijama, možete da se bacite na akciju.

Brza stimulacija
Ako je verovati seksolozima, da biste svoju partnerku privoleli na brzinski seks, treba da joj svakodnevno dižete samopouzdanje kada je njen izgled u pitanju. Kada je ona potpuno sigurna u sebe i kada prihvati svoje telo sa svim vrlinama i manama, sama će poželeti da razbukta strasti. Bez obzira na to što pre nego što dođe do samog ljubavnog čina treba prirediti vrelu predigru, u ovom slučaju svoju dragu morate brzo pripremiti za vrhunac. Ne smete da protrčite kroz tu fazu jer će izostati orgazam, a partnerka neće biti zadovoljena. Zato se usredsredite na klitoris. Brzom stimulacijom temperaturu ćete podići do tačke ključanja, i ona je vaša. Tog trenutka mišići vaše dijafragme su poprilično napeti, a to ubrzava uzbuđenje i približava vas vrhuncu zadovoljstva. Veoma je važno da malo usporite disanje kako ne biste pregoreli i tako upropastili divlju igrariju.

Naučite da uživate
Možda niste znali da što je žena bliže orgazmu, to joj je lakše da ga propusti. Ne menjajte poze u brzini jer ćete oboje ostati uskraćeni za vreli užitak. Ako je partnerka spremna, lagano prstima klizite u širokim krugovima oko njenog sada hipersenzitivnog klitorisa, dok ne bude spremna za još jednu direktnu stimulaciju. Tada nastupate vi! Ne dozvolite da stres utiče na vaš seksualni život, i kad god imate potrebu da vodite ljubav, priuštite to sebi. Naučite da uživate sa svojim partnerom u svakom vrelom trenutku, bilo da se radi o kratkom ili dugom seksu.

Ljubavni trening
Da biste poboljšali vaš seksualni život i povećali zadovoljstvo, počnite s vaginalnom gimnastikom. Arapi i Indijci praktikuju je vekovima, a zapravo se radi o kontrakciji vaginalnih mišića. Vaginalni mišići se lako opuštaju, a njihovo vežbanje je adekvatna preventiva. Treniranjem skrivenih mišića uspostavlja se kontrola pokreta. Ako „trenirate" pola sata dnevno, osetićete rezultate već posle nedelju dana. Vežbe su slične Kegelovim (stezanje i opuštanje vaginalnih mišića), a rezultat je povećanje seksualne želje, lakši i brži orgazmi (čak i višestruki), kao i pojačan osećaj zadovoljstva.

Autor:
Dragana Rodić

Net izvor:http://www.stil-magazin.com/clanak/broj-129-15-jun-2009/seks-na-brzinu

Pogledaj profil korisnika http://goshiperbia.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu