Ludara Forum
Dobrodosao/la uloguj se Wink

♥ Dobrodoshli na Best forum!♥


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

TEEN horoskop

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 TEEN horoskop taj Uto Dec 07, 2010 3:36 am

oVDE CU PISATI HOROSKOP ZA SVAKU NEDELJU,DAKLE NEMA POTOVANJA! Very Happy

Pogledaj profil korisnika http://goshiperbia.serbianforum.info

2 Re: TEEN horoskop taj Uto Dec 07, 2010 3:38 am

Tvoje zvezde za 6. decembar, 2010. godine
Objavljeno 06 Dec 2010 u 11:00

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01ovan Tvoje zvezde za 6. decembar, 2010. godine
Bavljenje raznim poslovima i sportom pomaže vam da se fantastično osećate. Strelac je osoba na koju se možete u potpunosti osloniti. Pored odlične poslovne saradnje, emotivnog slaganja, nadajte se i nečem ozbiljnijem. Ova kombinacija je idealna za stvaranje potomstva. Bacite se na posao. Šta čekate?

02bik Tvoje zvezde za 6. decembar, 2010. godine
Lav pokušava da vas izbaci iz koloseka, ali se vi ne date. Dotična osoba ne može da pretpostavi koliko ste žilavi i otporni. Pošto su moguća uznemiravajuća iskustva vezana za porodicu, poželjno je biti spreman na tu varijantu. Dan je odličan za pisanje i rekapitulaciju zbivanja, ali ne i za nove početke.

03blizanci Tvoje zvezde za 6. decembar, 2010. godine
Razmenjujete ideje sa osobama ženskog pola. Ukazuje se odlična prilika za putovanje, a pošto ste materijalistički orijentisani, kalkulišete kako da iz te situacije profitirate. Uspećete, ne sekirajte se, mada investirate u pogrešne osobe i stvari. Nervoza je posledica preteranog rada. Manje tračarite!

04rak Tvoje zvezde za 6. decembar, 2010. godine
Nagoveštaj zbivanja u oblasti prema kojoj ste najosetljiviji – ljubav, deca, ali i rešavanje finansijskih pitanja. Partner vam donosi poklon i po ko zna koji put vas ubeđuje u ispravnost svojih postupaka. Ne budite namćor, već mu oprostite. Iznenadite i vi njega.

05lav Tvoje zvezde za 6. decembar, 2010. godine
Nude vam se odlične prilike za razvoj mentalnih i praktičnih sposobnosti. U fazi ste poslovnog uspeha. Iako pokušavate da se usaglasite sa Vodolijom, trenutno je dobitna kombinacija Devica. Jedino ona može da vas smiri svojim zdravim rezonima. Međusobno se tešite i pomažete jedno drugom. Za nervozu ima sijaset razloga.

06devica Tvoje zvezde za 6. decembar, 2010. godine
Ako ste nervozni i ne možete da se kontrolišete, znajte da je jedan od razloga premor. Pokušajte da poslove svedete na minimum i u miru, uz knjigu ili kompjuter, provedete slobodno vreme. Već ste postigli stvari koje donose vidljive rezultate, pa kratak predah ne može da škodi. Lav od vas nešto očekuje.

07vaga Tvoje zvezde za 6. decembar, 2010. godine
Pred vama je sjajan dan. Doduše, prijatelji pokušavaju da vam pokvare raspoloženje, ali, budući da ste ojačali, neće uspeti. Partner je spreman da pomogne u rešavanju zajedničkih problema, mada ste vi što je on galantniji, sve neskromniji. Previše razmišljate o novcu, a malo o štednji.

08skorpija Tvoje zvezde za 6. decembar, 2010. godine
Šta ste uradili, uradili ste. Morate da se zaustavite i razmislite o sledećim potezima. Ukoliko brzopleto krenete u akciju, biće više štete nego koristi. Na emotivnom planu je stagnacija normalan redosled događaja. Ne može uvek da vam teče med i mleko. Bika ostavite malo po strani.

09strelac Tvoje zvezde za 6. decembar, 2010. godine
Napokon period smirenja. Bilo je buke i neslaganja sa partnerom, i to zbog treće osobe, nekoga ko se meša u vašu privatnost, ali je mukama došao kraj. Pošto je tenzija nestala, opuštanje izuzetno prija, pa ste smireni ne samo kada je reč o poslu već i pored voljene osobe. Ovan neće odoleti vašim čarima.

10jarac Tvoje zvezde za 6. decembar, 2010. godine
Pošto samo na miru možete da ostvarite neke planove, niko vam ne brani da se izolujete. Ukoliko okolina počne da vam dosađuje, nastojte da joj to date do znanja i sačuvate lični integritet. Što se više dajete porodici i prijateljima, to oni postaju bezobrazniji i više traže. Stavite ih na pravo mesto.

11vodolija Tvoje zvezde za 6. decembar, 2010. godine
Pošto je sklonost ka nasilju pojačana, bilo da ste napadnuta strana ili da napadate, dobro promislite pre nego što dođe do konačnog događaja. Izbegavajte prisilu. To što se ne plašite opasnosti ne znači da ona ne može da se pojavi onda kad se najmanje nadate. Poželjno je dan-dva biti na oprezu.

12ribe Tvoje zvezde za 6. decembar, 2010. godine
Neka vas ne začude neobične ljubavne afere. Preosetljivi ste na udare sa strane, nesposobni da uvidite svoj stepen odgovornosti. Ne okrivljujte druge za vlastite neuspehe. Razmislite o tome koliko ste sami odgovorni za njih. Najlakše je prebaciti odgovornost na druge, ali time ništa ne postižete. Nečega se teška srca odričete.

Pogledaj profil korisnika http://goshiperbia.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu