Ludara Forum
Dobrodosao/la uloguj se Wink

♥ Dobrodoshli na Best forum!♥


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Trepavice iz snova

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Trepavice iz snova taj Uto Dec 07, 2010 3:45 am

Želiš da imaš zavodljiv pogled poput holivudske zvezde? No problem – to je tako jednostavno!

Evo kako da pravilno naneseš maskaru:

1. Uvijanje
Spravicom za uvijanje oblikuj svoje trepavice. Važno: ovu spravicu koristi pre nanošenja maskare, inače ćeš oštetiti trepavice!

2. Nanošenje maskare
Prvo nanesi maskaru “odozgo” tj. sa gornje strane, da bi je ravnomerno nanela. Da se ne bi “umazala”, ispod trepavica stavi papirnu maramicu.

3. Oblikovanje
Nakon toga namaži maskaru i odozdo. Pomeranjem četkice nagore oblikovaćeš trepavice u pravom smeru. Da bi dobile veći volumen, nanesi nekoliko slojeva maskare.

4. Razdvajanje
Češljićem za trepavice razdvojićeš slepljene trepavice i skinuti višak maskare. Tako ti se maskara neće “preslikati” na kapke.

5. Donje trepavice
Da bi nanela maskaru na donje trepavice, četkicu drži u uspravnom položaju i vrhom četkice pažljivo povlači duž trepavica.

Potpuno prirodno
Ako želiš da tvoje trepavice izgledaju što prirodnije, onda nanesi samo gel za negu trepavica. Na taj način ćeš ih oblikovati i one će za nijansu biti tamnije.

VEŠTAČKE TREPAVICE:

Pojedinačni pramenovi
Da bi postigla prirodan look, najbolje je da na trepavice zalepiš pojedinačne pramenčiće veštačkih trepavica i to u spoljašnjem delu oka.

“Komplet” trepavica
Za znatno gušće trepavice upotrebi ceo komplet trepavica, skrati ih na željenu dužinu i zalepi što bliže svojim trepavicama.

Pogledaj profil korisnika http://goshiperbia.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu